Joulukuu on kyllä yks parhaimmista. Jos jaksaa olla stressailematta.
Minoon saanu melkein kaiken valmiiksi joulua varten. Muutama lahja hankkimatta ja toimittamatta joulupukin apulaisille. Kai te tiedätte, ettei se pukki yksin kaikkea saa tehtyä, meidän täytyy kaikkien auttaa.

Paitsi että ulkona ei ole yhtään jouluista. Sataa vettä ja on synkkää ja sumuista.
Olihan tässä joku aika sitten yksi aurinkoinen aamu! Olisipa tänäänkin ollut.

Torstaina sai elämää taas yhden askeleen eteenpäin. Maksoi tosin 45 euroa. Ja tulee maksamaan jatkossa vielä enemmän, +n. 1vkon oleilu sairaalassa. Siellä kun ei olekaan sitä aikaa tullut vietettyä.. Ehkä tällä kertaa ei tarvitse letkuissa olla. Mutta jos pääsisi jotenkin johonkin päin. Eteenpäin, kiitos.
On se jännä miten monta lääkäriä täytyy ensin käydä läpi. Jokainen lähettää toiselle sanoen, ettei voi tehdä asialle mitään. Sitten käy yksityisellä joka sanoo että kiireellisenä sairaalaan, kun ei noita vakuutuksiakaan ole, että yksityinen kannattaisi. Ja jos ei kiireellisenä laita lähetettä, menee turhan kauan aikaa. Kun onhan tässä jo vuosi pyöritelty näitä samoja asioita kohta.
Kun ne nyt vielä soittaisi ja kertoisi että koska. Vaan samapa se tässä minulle jo on, tapahtuuko se nyt vai kuukauden päästä. Kunhan ei toista vuotta tarvitse odottaa. Muuten voi tulla itku.

Minä niin vihaan niitä paikkoja.

Mutta joulu. Joulu on kiva. Toivottavasti tänäkin vuonna.

np. Nick Cave & The Bad Seeds - As I Sat Sadly By Her Side